Om oss

Studion i sin nuvarande form har funnits sedan 2012. Men ägaren o grundaren av studion, ”Thomas Axelsson har varit verksam sedan 1983. Började som en bisyssla, men har jobbat heltid i branschen sedan 1990.

 

Thomas har målat och tecknat sedan barnsben och även yrkesmässigt drivit såväl reklamföretag som motivlackeringsföretag. Har ett flertal hygien utbildningar bakom sig via ”Tattoo & Piercing Education” och är medlem i ”SRT (Sveriges registrerade tatuerares riksförbund)”.

 

Företaget har på senare tid utvecklas till en familjeangelägenhet då för närvarande två av Thomas döttrar börjat i företaget. Thomas tatuerar i alla stilar men har en förkärlek för realistiska bilder, porträtt och gärna i black & grey.

 

Studion är naturligtvis godkänd och kontrollerad av miljö o bygg i Markaryds kommun och är certefierade av G-line, som är leverantör av städ, hygien och eftervårds produkter, G-line”Studio safe”.

 

Vi handlar bara av socialstyrelsen registrerade återförsäljare av tatueringsprodukter. Allt för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

srt.jpg

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER