top of page

Om oss

Studion i sin nuvarande form har funnits sedan 2012. Men ägaren o grundaren av studion, ”Thomas Axelsson har varit verksam sedan 1983. Började som en bisyssla, men har jobbat heltid i branschen sedan 1990.

 

Thomas har målat och tecknat sedan barnsben och även yrkesmässigt drivit såväl reklamföretag som motivlackeringsföretag. Har ett flertal hygien utbildningar bakom sig via ”Tattoo & Piercing Education” och är medlem i ”SRT (Sveriges registrerade tatuerares riksförbund)”.

 

Företaget har på senare tid utvecklas till en familjeangelägenhet då för närvarande två av Thomas döttrar börjat i företaget. Thomas tatuerar i alla stilar men har en förkärlek för realistiska bilder, porträtt och gärna i black & grey.

 

Studion är naturligtvis godkänd och kontrollerad av miljö o bygg i Markaryds kommun och är certefierade av G-line, som är leverantör av städ, hygien och eftervårds produkter, G-line”Studio safe”.

 

Vi handlar bara av socialstyrelsen registrerade återförsäljare av tatueringsprodukter. Allt för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

srt.jpg
bottom of page